Home / Rheden-Regiobode / Zilveren Bal op de Pinkenberg

Zilveren Bal op de Pinkenberg

VELP – Van donderdag 9 tot en met zondag 12 januari wordt het Bumé Zilveren Bal-toernooi gespeeld bij voetbalvereniging VVO, op de grens van Velp en Rozendaal. Naast eerste elftallen komen ook JO19-elftallen in actie. Op vrijdagavond is er een recreantentoernooi voor 30+- en 35+-teams. Aan het toernooi voor eerste elftallen doen Concordia Wehl, Dieren, DCS en VVO mee. De Zilveren Bal wordt verdedigd door Concordia Wehl, dat op donderdagavond om 20.30 uur speelt tegen VVO. Een half uur eerder begint DCS – Dieren. De winnaars spelen op zondag 12 januari om 13.00 uur de finale. De verliezers strijden diezelfde dag om 12.30 uur om de derde en vierde plaats. Voorafgaand aan de finale maakt de Heeren van Velp, VVO’s Walking Football-team zijn opwachting en laten zien waar de spelers mee bezig zijn. Zaterdag 11 januari staat helemaal in het teken van de JO19-jeugd. Het

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.