Home / Brummen-Regiobode / Zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie bij Eerbeekse Boys

Zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie bij Eerbeekse Boys

EERBEEK – Afgelopen zaterdag 4 januari hield voetbalvereniging Eerbeekse Boys een nieuwjaarsreceptie. De receptie werd begonnen met een minuut stilte voor de 4 leden die de vereniging in 2019 zijn ontvallen: Dick Palm, Derk Spijkerman, Hans Rabelink en Harry Brinkman. In de nieuwjaarstoespraak keek voorzitter Ronald van der Vliet vervolgens terug op het jaar 2019 en gaf hij een inkijkje in de plannen voor 2020.

Hoofdthema’s voor 2020 zijn de facelift van de kantine, het uitdragen van het anti-rookbeleid (vanaf 1 januari 2020 wordt er niet meer gerookt op het sportpark als daar jeugdleden voetballen en/of trainen), de LED-verlichting rondom de velden 2 en 4 en een actief beleid om leiders en trainers voor het voetlicht te plaatsen. Leiders en trainers vervullen een cruciale rol binnen de vereniging. Deze inspanningen worden soms onvoldoende gezien door de overige leden en daar wil het bestuur iets aan doen. Verder meldde Ronald van der Vliet dat Henk Peters van De Plakkerij een nieuw scorebord gaat plaatsen en ook gaat zorgen voor het onderhoud hiervan.

Daarna werden verschillende jubilarissen toegesproken door voorzitter Ronald van der Vliet en zij ontvingen als aandenken hun jubileumspeld. Jan Vervelde, Luuk de Vries, Heinco ten Broek, Bart Tabor en Herman Tabor zijn 50 jaar lid. Tommy ter Hove, Erik Honders, Johan de Vries, Henry van Oldenmark, Arjan Preusterink, Berry de Winter, Roger Boerkamp en Patrick de Ruiter waren 40 jaar lid van de vereniging. José van Gijtenbeek, Niels ter Velde, Ben Blom, Niels Bouwmeester en Jitse Harder werden in het zonnetje gezet omdat zij 25 jaar lid zijn van de vereniging.
Een ander hoogtepunt van de receptie was de benoeming van Pim Evers tot lid van verdienste van Eerbeekse Boys. Pim Evers heeft zich jarenlang op meerdere vlakken bovenmatig ingezet voor Eerbeekse Boys. Pim heeft een lange actieve voetbalcarrière gehad en is daarna jaren lang actief geweest als leider en keeperstrainer.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.