Home / Rheden-Regiobode / Zang en film in Ons Raadhuis

Zang en film in Ons Raadhuis

VELP – Op woensdag 5 februari heeft het koor Soeria Canta de eerste repetitie in Ons Raadhuis in Velp. Zij repeteert voor een uitvoering met als thema Liefde en Lente, dit wordt begin april uitgevoerd. De repetitie begint om 9.30 uur. Zangers en zangeressen kunnen vrijblijvend meezingen.
Op donderdag 13 februari wordt de film If Beale Street Could Talk vertoond in Ons Raadhuis. Dit is een Amerikaanse dramafilm uit 2018. De film werd geschreven en geregisseerd door Barry Jenkins en is een verfilming van de gelijknamige roman van auteur James Baldwin. De hoofdrollen worden vertolkt door KiKi Layne en Stephan James. De film speelt zich af in de jaren 1970. Tish Rivers is een zwangere vrouw uit Harlem die er alles aan doet om haar onterecht veroordeelde verloofde, Alonzo ‘Fonny’ Hunt, opnieuw vrij te krijgen. De film start om 14.00 uur. De toegang is 3,50 euro.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Politie waarschuwt: zet je licht aan!

DIEREN – De politie in Dieren waarschuwt fietsers: zet je licht aan! Op verschillende locaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.