Home / Brummen-Regiobode / Zaalvoetbaltoernooi SJO Oeken-Brummen

Zaalvoetbaltoernooi SJO Oeken-Brummen

BRUMMEN – In de wintermaanden, wanneer er geen veldvoetbal is, wordt er ieder jaar voor de jeugd van SJO Oeken-Brummen een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Dit jaar was er weer een goede opkomst met 120 kinderen die zich hiervoor hadden aangemeld. Het toernooi werd dit jaar gehouden op zaterdag 11 januari in sporthal de Bhoele te Eerbeek. De winnaars van het zaalvoetbaltoernooi zijn: JO/MO 8-10: Feyenoord, JO/MO 11-13: Chelsea en JO/MO 14-17: Duitsland.

Lees ook

Kinderrondleiding Sint Hubertus

HOENDERLOO – Op dinsdag 25 februari is er een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.