Home / Brummen-Regiobode / Yoga met je vader en moeder

Yoga met je vader en moeder

BRUMMEN – Zaterdag 18 januari was de eerste proefles ouder-kindyoga in de bibliotheek in Brummen. Peuters en kleuters kwamen met hun ouders en deden op hun eigen matje enthousiast mee aan alle oefeningen die yogadocente Nynke Bos voor hen verzon. Samen fietsen, met grote voeten tegen kleine, rondlopen als giraffen en vliegen in een luchtballon. Er is dolle pret als de kinderen op de rug van hun vader of moeder mogen klauteren en er even later onderdoor mogen kruipen. Ook het kriebelen op de rug valt bij iedereen in de smaak. Het was een groot succes voor allemaal en zeker voor herhaling vatbaar, laat de bibliotheek alvast weten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Schilder Donnie Gerhardus pakt uit in het Arsenaal

DOESBURG – Kunstenaar Donnie Gerhardus laat zijn werk zien in grand café Het Arsenaal in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.