Home / Rheden-Regiobode / Workshop: omgaan met veranderingen

Workshop: omgaan met veranderingen

ROZENDAAL – In de Serre van Rozendaal wordt woensdag 5 februari stilgestaan bij veranderingen in het leven. Denk aan veranderingen van opleiding, baan of woonplaats, mensen die komen en gaan. Sommige veranderingen zijn welkom, anderen helemaal niet, zoals het verlies van een dierbare, plotseling ontslag of gezondheidsklachten. In de workshop in de Serre, die wordt verzorgd door Indigo, gaan de deelnemers aan de slag met omgaan met veranderingen en verlies. Aan bod komen thema’s als rouw, accepteren en loslaten, dankbaarheid beoefenen, uw verwachtingen aanpassen en steun zoeken. De Serre van Rozendaal is geopend van 10.00 tot 12:30 uur. De workshop begint om 10:30 uur.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.