Home / Rheden-Regiobode / Workshop levensverhaal schrijven

Workshop levensverhaal schrijven

DIEREN – Op dinsdag 21 januari is er in Bibliotheek Dieren van 15.00 tot 17.00 uur een workshop levensverhaal schrijven. Een in memoriam, een geschiedenis of een lang vergeten herinnering. “Eén rake anekdote zegt vaak al zó veel”, aldus journalist en tekstschrijfster Marjon Weijzen, die de workshop levensverhaal schrijven begeleidt. “In één middag schrijf je geen levensverhaal. En dat hoeft ook niet. Eén rake anekdote volstaat vaak al.”
Marjon Weijzen is journalist en tekstschrijfster. Ze is gespecialiseerd in afscheids-, uitvaart- en levensverhalen. Tijdens de workshop geeft zij handvatten waarmee de deelnemers aan de workshop zelf aan de slag kunnen.
Deelname aan de workshop kost 12,50 euro. Leden van de bibliotheek betalen 10 euro om aan de workshop deel te nemen. Reserveren kan in Bibliotheek Dieren en online via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in levensverhalen schrijven. Deelnemers hoeven geen schrijfervaring te hebben.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.