Home / Rheden-Regiobode / Winters buffet in de Smulhoek

Winters buffet in de Smulhoek

DIEREN – Het is de derde zaterdag van de maand en dat betekent dat er op 18 januari weer een themazaterdag wordt gehouden in de Smulhoek in de Oase in Dieren. Het thema is winter en dat betekent dat er lekkere stamppotten en wintersoepen op het menu staan. De kosten bedragen 7 euro per persoon. Inschrijven kan aan de bar in de Oase of via tel. 06-81499432. De maaltijd wordt geserveerd vanaf 17.30 uur, de Oase opent haar deuren een uurtje eerder.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.