Home / Nieuws / Winter op de Veluwezoom

Winter op de Veluwezoom

RHEDEN – Natuurmonumenten houdt op zondag 2 februari een excursie over Nationaal Park Veluwezoom waarbij deelnemers kunnen genieten van de winterse sfeer in de natuur. Een gids leidt wandelaars langs bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. De tocht duurt van 11.00 tot 15.00 uur, start bij het Bezoekerscentrum en is geschikt voor deelnemers vanaf 13 jaar. Doe stevige schoenen aan en neem eventueel een verrekijker mee. Deelname kost 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden van Natuurmonumenten. Aanmelden van tevoren online via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra-veluwezoom.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.