Home / Nieuws / WieKentRheden naar de notaris

WieKentRheden naar de notaris

RHEDEN – Nadat het startschot had geklonken van de Beursvloer, die Doesburgs Rhedense Uitdaging afgelopen november organiseerde, rende Marjon Weijzen van WieKentRheden meteen naar notaris Jeroen ter Linde. De notaris was er om de matches te bekrachtigen, maar maakte zelf de eerste match: gratis een statuut opstellen voor WieKentRheden. Deze bestuursvorm past beter bij het initiatief om structureel culturele activiteiten te organiseren voor en door het dorp Rheden. Als tegenprestatie krijgt het Doesburgse notariskantoor vijf vrijkaarten voor voorstellingen en workshop tijdens WieKentRheden 2020, op 12 en 13 september.
Belangstellende makers, vakdocenten, mindfullnesstrainers, websitebouwers, fondswervers en andere vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel die de kersverse Stichting houdt op 21 januari in het Jonkvrouwe Brantsenhuis. Daar wordt behalve geborreld ook gebrainstormd over het programma van de komende editie. Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Anja van Hal tel. 06-16344130 of anjavhal@hotmail.com.

Bijschrift: Van links naar rechts: Wim de Knegt (foto), Rob Wormskamp, Margo van Stratum, kandidaat-notaris Monique Wijnhoven, Marjon Weijzen, Anja van Hal

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.