Home / Doesburg-Regiobode / Wereldse klanken in Lathumse Kerk

Wereldse klanken in Lathumse Kerk

LATHUM – Vrijdag 24 januari genoten bezoekers van opzwepende Ierse volks- en Balkanmuziek in de Lathumse Kerk in Lathum. Trio In Petto nam de bezoekers mee met op een muzikale reis rond de wereld. Naaste Ierse volks- en Balkanmuziek maakten de muzikanten uitstapjes naar hedendaagse folk, blues en ballads. Het drietal zong veelal driestemmig en maakte gebruik van verschillende instrumenten. Zo verschenen de contrabas, viool, gitaar, tin wistle en accordeon op het podium.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.