Home / Brummen-Regiobode / Walk & Talk in bibliotheek

Walk & Talk in bibliotheek

EERBEEK – Dinsdag 4 februari is Anneke Filmer te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van Bibliotheek Eerbeek. Anneke Filmer duikt samen met de deelnemers in het inzetten van je netwerk door gebruik te maken van LinkedIn. Anneke Filmer is sinds de jaren 90 actief op sociale media. Volgens haar is LinkedIn niet zaligmakend om een baan te vinden, maar het kan zeker helpen. Bijvoorbeeld door na te denken over hoe je jezelf wilt presenteren en om op de hoogte te zijn van de arbeidsmarkt en hoe die zich beweegt. Veel personen en bedrijven gebruiken LinkedIn alleen als zendkanaal of kijken profielen. Hierdoor blijft LinkedIn statisch en zal het weinig voor je doen. Maar hoe gebruik je het wel goed?
Na de informatie van Anneke Filmer kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. Het is handig als zij hun eigen laptop of smartphone mee te nemen, dan kunnen ze direct aan de slag. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Eerbeek. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.