Home / Doesburg-Regiobode / Walk en talk in Doesburg

Walk en talk in Doesburg

DOESBURG – Op donderdag 16 januari is er een walk en talk voor werkzoekenden in de bibliotheek van Doesburg. Deelnemers wisselen ervaringen en praktische tips uit. Deze keer is bovendien Wilma Kuipers te gast. Zij is teamcoach en kan alles vertellen over de STARR-methode, die goed toe te passen is in de zoektocht naar werk en bij sollicitatiegesprekken. De walk en talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar. De toegang is gratis.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.