Home / Doesburg-Regiobode / VV Angerlo Vooruit houdt veiling voor nieuwe kantine

VV Angerlo Vooruit houdt veiling voor nieuwe kantine

ANGERLO/DOESBURG – Voetbalvereniging Angerlo Vooruit is druk bezig met de nieuwbouw op Sportpark Mariëndaal. Om de nieuwe kantine in te kunnen richten, wordt vrijdag 31 januari een veiling gehouden.

De nieuwbouw verloopt voorspoedig. De kleedkamers zijn inmiddels opgeleverd en ook de kantine nadert haar voltooiing. Nu de inrichting nog. Om daarvoor geld bij elkaar te krijgen houdt Angerlo Vooruit op vrijdag 31 januari een Sportcafé in Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Te gast is onder andere Klaas Jan Huntelaar. Het Sportcafé wordt gepresenteerd door Peter van Zadelhoff, bekend van RTL Nieuws, die tevens zal optreden als veilingmeester.
Het tweede deel van de avond bestaat namelijk uit een veiling, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de inrichting van de nieuwe kantine. Geveild worden onder meer VIP-voetbalkaarten voor FC Twente en PSV, diverse reizen, excursies met overnachting, gesigneerde shirts (collector’s items) en een tribunestoel. De kavels zijn bekijken via www.angerlovooruit.nl/veiling. Via deze website kan voorafgaand aan het Sportcafé ook geboden worden. Tijdens de veilingavond zal daar bovenop nog een aantal extra kavels onder de hamer komen. Overigens kunnen ook belangstellenden die geen kaart hebben voor het Sportcafé bieden op de kavels.

De kaarten voor het sportcafé zijn inmiddels uitverkocht. Stadsbierhuys De Waag serveert voorafgaand aan de veiling een speciaal Angerlo Vooruit menu, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de inrichting van de kantine.
Verwacht wordt dat de kantine in het voorjaar van 2020 in gebruik kan worden genomen, waarmee een einde komt aan een project van jaren. De club kan dan weer jaren vooruit met een modern complex, dat voldoet aan de eisen van de huidige tijd.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.