Home / Doesburg-Regiobode / Vuurwerk en kerstbomen ingezameld in gemeente Bronckhorst
.

Vuurwerk en kerstbomen ingezameld in gemeente Bronckhorst

DREMPT – Ook dit jaar hield de gemeente Bronckhorst weer een kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst. Op verschillende plekken binnen de gemeente konden de afgedankte bomen en zakken met vuurwerk worden gebracht. Ook in Drempt stonden medewerkers van de gemeente al klaar om de bomen en zakken in ontvangst te nemen. Vanuit het hele dorp kwamen mensen en kinderen om vooral kerstbomen te brengen. Kinderen reden het hele dorp af op jacht naar bomen die zij konden verzamelen. Zij kregen een vergoeding van 50 cent per boom en konden daar een leuk zakcentje mee verdienen. Het jongetje op de foto kwam samen met zijn moeder hun oude kerstboom brengen.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.