Home / Nieuws / Vrolijke middag bij de Narrenkap

Vrolijke middag bij de Narrenkap

VELP – Zaterdagmiddag 25 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Vrolijke Middag bij Carnavalsvereniging de Narrenkap in Velp. Een middag waarop de leden samen met de verstandelijk beperkte medemens een fantastisch mooi feest vierden.
Veel bezoekers werden door vrijwillige medewerkers van het Rode Kruis naar het Narrenhuus op De Beemd gebracht, voor een feestelijke, vrolijke middag. Uiteraard was ook prinses Mariëtte met haar gevolg aanwezig, die menig dansje heeft mogen maken met de vele bezoekers.
President Johan Hagen opende de middag om 14:00 uur. Na optredens van de dansgardes en zanger Geert Hiemstra en uiteraard veel polonaise’s door de zaal heen was het al snel weer tijd voor de aanwezigen om moe maar voldaan weer naar huis te vertrekken met de medewerkers van het Rode Kruis.

Foto: Jochem Pluim / CV de Narrenkap

Lees ook

Dag van de Ouderen in Theothorne

DE STEEG – 55-Plussers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.