Home / Brummen-Regiobode / Vroeg uit de verenwandeling

Vroeg uit de verenwandeling

HOENDERLOO – Deelnemers aan de Vroeg uit de Winterveren-wandeling, op zondag 26 januari, kunnen in alle rust genieten van al het moois dat de Hoge Veluwe te bieden heeft. Onder leiding van een gids worden de mooiste plekken in de verschillende landschappen aangedaan. De wandeling start om 9.00 uur vanaf de ingang Hoenderloo en duurt ongeveer 2,5 uur. Deelname kost 4 euro per persoon, exclusief entree tot het Park. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Kinderrondleiding Sint Hubertus

HOENDERLOO – Op dinsdag 25 februari is er een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.