Home / Brummen-Regiobode / VriendenLoterij-auto voor Eerbeekse

VriendenLoterij-auto voor Eerbeekse

EERBEEK – Tineke uit Eerbeek heeft in de trekking van de VriendenLoterij een gloednieuwe auto gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste haar onlangs met het goede nieuws. “Dit had ik totaal niet verwacht. Ik ben er enorm blij mee. Dit kan ik zelf niet meer bij elkaar sparen met mijn pensioentje”, reageert Tineke (69) vol ongeloof.
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.