Home / Rheden-Regiobode / Vraagdagen over computers

Vraagdagen over computers

DIEREN / VELP – In de week van 20 tot en met 24 januari doen de bibliotheken in Dieren en Velp mee aan de landelijke computervraagdagen van SeniorWeb. Deze week staan er verschillende presentaties, workshops en inloopbijeenkomsten op het programma, waarbij de deelnemers tips en trucs leren voor omgang met hun tablets, smartphones en computers. Denk aan de workshops Leer meer over Whatsapp, Introductie Windows 10, Fotobewerken met Snapseed en Orde op de PC. Het hele programma is terug te vinden op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De activiteiten zijn gratis te bezoeken. Aanmelden kan via de site of bij Alberdine Tesink, tel. 06-10139493 of computercursussen@bibliotheekveluwezoom.nl.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.