Home / Brummen-Regiobode / Voorlichting nieuwe Donorwet

Voorlichting nieuwe Donorwet

EERBEEK – Per 1 juli 2020 wordt de nieuwe Donorwet van kracht. Een ingrijpende wet, met grote persoonlijk gevolgen. Wie niets doet wordt automatisch geregistreerd als donor. Veel mensen zijn daar nog niet of onvoldoende van op de hoogte en dat roept veel vragen op, die om opheldering vragen.
De PCOB (Protestants Christelijke Ouderen Bond) afdeling Eerbeek-Brummen houdt daarom op donderdag 16 januari een openbare bijeenkomst waarin uitvoerig voorlichting zal worden gegeven over de nieuwe Donorwet. Deze voorlichting zal worden verzorgd door REMEDICA, een instelling die dit namens het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport en de Nederlandse Transplantatie Stichting zal verzorgen. Mevrouw Woutera-Vierhout uit Harderwijk zal daarvoor onze gast zijn. De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden in een van de lokalen van de Kruiskerk in Eerbeek en begint om 14.30 uur. Toegang gratis.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.