Home / Rheden-Regiobode / Voorleesfeestjes voor peuters

Voorleesfeestjes voor peuters

GEM.RHEDEN – Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari staat het Prentenboek van het Jaar Moppereend centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. In de bibliotheken Dieren, Rheden en Velp kunnen peuters en hun ouders deelnemen aan een voorleesfeestje waar dit boek wordt voorgelezen.
Op 22 januari start de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesfeestje in de Bibliotheek Dieren. Wethouder Dorus Klomberg leest voor uit het Prentenboek van het jaar. Iedereen die wil komen luisteren is welkom. Deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan tot 20 januari via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. Op donderdag 23 januari wordt het boek voorgelezen in het voorportaal van kinderdagverblijf de Kroeseboom in Rheden en op vrijdag 24 januari in de Bibliotheek Velp.
De voorleesfeestjes beginnen steeds om 9.30 uur en zijn rond 10.15 uur afgelopen. Om 10.30 start er een nieuwe ronde, die duurt tot 11.15 uur. Voorlezen is een feest voor kleine kinderen. Het prikkelt hun fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier. De Nationale Voorleesdagen hebben als doel het voorlezen aan jonge kinderen te bevorderen.  

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.