Home / Rheden-Regiobode / Voedselbank zoekt vrijwilligers voor tweede uitgiftepunt in Dieren

Voedselbank zoekt vrijwilligers voor tweede uitgiftepunt in Dieren

DIEREN – Het uitgiftepunt in Dieren van de Voedselbank Arnhem is op zoek naar vrijwilligers. Er komt een tweede uitgiftepunt in Dieren en daar zijn mensen voor nodig.

Momenteel krijgen 81 huishoudens in Dieren wekelijks een voedselpakket van Voedselbank Arnhem. Het uitgiftepunt in Dieren verzorgt elke vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur de uitgifte van de voedselpakketten voor de afnemers in Dieren en naaste omgeving.
De chauffeurs van Voedselbank Arnhem leveren aan het begin van de middag de producten aan in boxen en kratten. De vrijwilligers van Uitgiftepunt Dieren zetten alles klaar en regelen de uitgifte. Omdat er logistiek gezien veel klanten komen op het huidige uitgiftepunt, komt er per medio februari een tweede locatie in Dieren.
Daarvoor worden gemotiveerde vrijwilligers gezocht; mensen die de Voedselbank een warm hart toedragen, die in staat zijn wat til- en sjouwwerk te doen en die het leuk vinden om met verschillende mensen in contact te komen. De vrijwilligers werken samen in een klein team. De Voedselbank werkt met een proeftijd, bij geschiktheid wordt een vrijwilligersovereenkomst getekend.
Neem voor meer informatie contact op met Joop Toeter, coördinator van de zeventien uitgiftepunten van Voedselbank Arnhem, tel. 06-26878386 of jooptoeter47@gmail.com.

www.voedselbankarnhem.nl

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.