Home / Alle-Regiobode / Vind je nieuwe liefde op de Veluwezoom

Vind je nieuwe liefde op de Veluwezoom

REGIO – De meestal wat saaie februarimaand staat op de Veluwezoom in het teken van de liefde. Ondernemers en verenigingen slaan hun handen ineen voor de themamaand Verliefd op de Veluwezoom. Regiobode biedt daarbij iedereen de mogelijkheid via de krant een nieuwe liefde te vinden.

Verliefd op de Veluwezoom is een initiatief van Dienke Geurtz van de Spelerij in Dieren. “Er is in februari vaak maar weinig te doen. De restaurants zitten op Valentijnsdag vaak wel vol, maar daar omheen kunnen we toch nog veel meer leuke dingen organiseren?” Zelf biedt ze bijvoorbeeld de mogelijkheid om in de Spelerij leuke cadeautjes te maken. “Maar er is rondom het thema liefde zo ontzettend veel mogelijk”, zegt Dienke. “Maak bijvoorbeeld een speciaal liefdesmenu in je restaurant, een combinatie-actie van een fietstocht met een lekkere lunch bij een collega, een mooie etalage met een liefdesthema, een wandeling door de natuur, een kasteelbezoek met champagne, noem het allemaal maar op. En juist uit de samenwerking met elkaar kunnen hele leuke dingen ontstaan”, zegt ze enthousiast.

Doe mee!

Dienke roept al haar collega-ondernemers en organisaties op om zelf met een leuk plan te komen en mee te doen met de themamaand Verliefd op de Veluwezoom. “Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, maar gebruik je creativiteit en verzin een leuke actie”, roept ze op. “Het thema liefde is zo breed, je kunt ook iets voor singles doen of voor samengestelde gezinnen. Of de liefde voor de Veluwezoom zelf.”
Alle ondernemers en organisaties uit de regio kunnen zich aanmelden om mee te doen met een actie, in welke vorm dan ook. Dit kan bij Dienke Geurtz via dienke@spelerij.nl. Alle initiatieven worden opgenomen in een ‘liefdesbrief’, die verschijnt in Regiobode van 29 januari. Zo krijgt iedereen een mooi overzicht van alle deelnemers, acties en activiteiten.

Ook Regiobode gaat op zoek naar de liefde op de Veluwezoom. Alle lezers krijgen de kans via de krant een nieuwe liefde te vinden door middel van een heuse, ouderwetse contactadvertentie. Wat moet je hiervoor doen? Stuur uiterlijk 23 januari een e-mail naar actie@regiobode.nl met daarin een een korte omschrijving van jezelf en wie je zoekt (maximaal 150 woorden). Doe daarbij een duidelijke (pas)foto. In de krant van 29 januari plaatsen we alle oproepjes, natuurlijk in de hoop dat er veel mensen reageren en er nieuwe liefdes ontstaan!

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.