Home / Alle-Regiobode / Vind je nieuwe liefde op de Veluwezoom

Vind je nieuwe liefde op de Veluwezoom

REGIO – De meestal wat saaie februarimaand staat op de Veluwezoom in het teken van de liefde. Ondernemers en verenigingen slaan hun handen ineen voor de themamaand Verliefd op de Veluwezoom. Regiobode biedt daarbij iedereen de mogelijkheid via de krant een nieuwe liefde te vinden. Alle lezers krijgen de kans via de krant een nieuwe liefde te vinden door middel van een heuse, ouderwetse contactadvertentie. Wat moet je hiervoor doen? Stuur uiterlijk 23 januari een e-mail naar actie@regiobode.nl met daarin een een korte omschrijving van jezelf en wie je zoekt (maximaal 150 woorden). Doe daarbij een duidelijke (pas)foto. In de krant van 29 januari plaatsen we alle oproepjes, natuurlijk in de hoop dat er veel mensen reageren en er nieuwe liefdes ontstaan!

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.