Home / Rheden-Regiobode / Verkoop schoeisel moeilijke voeten

Verkoop schoeisel moeilijke voeten

RHEDEN – In het woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden wordt op maandagmorgen 20 januari een bijeenkomst gehouden speciaal bedoeld voor mensen met moeilijke voeten. In de centrale hal van de Rhederhof wordt dan van 10.00 tot 12.00 uur een verkoopmorgen gehouden door Jonker Speciaal Schoeisel. Deze firma levert schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren, in veel verschillende lengte- en wijdtematen. Er zijn schoenen voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, knobbels, likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen. De toegang is gratis en pinnen is mogelijk.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.