Home / Brummen-Regiobode / Vergadering Dorpsraad Brummen

Vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – De Dorpsraad Brummen houdt woensdag 5 februari haar jaarvergadering en algemene vergadering in Plein 5. Tijdens de vergadering worden bezoekers bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen en de stand van zaken van lopende projecten. Alle inwoners van Brummen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Om 19.30 uur is er alvast een inloopmoment voor wie nog even een vraag of een probleem wil bespreken met de Dorpsraad. De vergadering 20.00 uur.

Lees ook

Bliksembezoek burgemeester Ton Heerts aan Loenen

LOENEN – Vorige week maandag, 12 oktober, hebben burgemeester Ton Heerts en Kabinetschef Marjan Thalen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.