Home / Doesburg-Regiobode / Verbeter je zwemtechniek

Verbeter je zwemtechniek

DOESBURG – Zaterdag 1 februari om 8.00 uur gaat in zwembad Den Helder in Doesburg de cursus Verbeter je Zwemtechniek van start. Deelnemers leren in dit persoonlijk trainingsprogramma in twaalf weken hun borstcrawl beter ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan de elementen ligging, beenslag, armslag, ademhaling en de combinatie van deze vier. De training wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Zwembond, in samenwerking met de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV), en staat onder leiding van zwemtrainster Jessica Orth. Aanmelden kan via mijnzwemcoach.nl.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.