Home / Rheden-Regiobode / Velpsch maal: soep

Velpsch maal: soep

VELP – In Buurthuis de Poort in Velp wordt woensdag 5 februari weer gezellig samen gegeten. Het Velpsch maal staat die dag in het teken van soep: het hoofdgerecht is een stevig bord erwtensoep of pindasoep. Na de maaltijd is er een fruittoetje. De maaltijd begint om 17.00 uur, mee-eten kost 4,50 eur per persoon. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 3 februari 12.00 uur bij de beheerder van De Poort.

Home

Lees ook

Wereldwinkel zoekt bestuurders

ARNHEM / VELP – Wereldwinkel Arnhem en Velp gaan per januari fuseren. Zo kunnen de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.