Home / Nieuws / Veel schade bij aanrijding Dieren

Veel schade bij aanrijding Dieren

DIEREN – Bij een aanrijding op de Zutphensestraatweg in Dieren is vrijdag een vrouw gewond geraakt. Omstreeks 16.50 uur gebeurde de aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen. Bij het invoegen zat de auto in de dode hoek van de vrachtwagen. Vervolgens ontstond er een flinke aanrijding met veel schade.
Twee ambulance kwamen ter plaatse. Een vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto heeft flinke schade door de aanrijding. Door de aanrijding ontstond er een flinke file richting Zutphen.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.