Home / Doesburg-Regiobode / Unitas-vriendinnen 25 jaar lid

Unitas-vriendinnen 25 jaar lid

DOESBURG – Op 21 december 1994 en 18 januari 1995 zijn Berlinda Hoed en Karin Renner lid geworden van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg. Dat is inmiddels 25 jaar geleden en daarom zet de vereniging de dames in het zonnetje. Ze kregen onder andere het jubileumspeldje van de KNGU.
Unitas startte 25 jaar geleden met step-aerobic wat in die tijd een hype was. Reden voor Berlinda en Karin om lid te worden De groepen begonnen op zelfgemaakte steps van ijzer, die later nog verkocht zijn als caravanopstapjes. De dames hebben aan verschillenende uitvoeringen en demo’s meegedaan. Tijdens het jaarlijkse steps-uitje zetten zij samen de boel altijd heerlijk op de kop en zorgen mede voor de gezelligheid binnen de groep, die momenteel 22 leden telt. Berlinda en Karin omschrijven het als ‘een hechte groep die voelt als een familie waar iedereen bij aanvang zich direct welkom voelt.’

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.