Home / Brummen-Regiobode / Uitvoering van de Gulle Lach op de planken

Uitvoering van de Gulle Lach op de planken

LOENEN – Toneelvereniging de Gulle Lach uit Loenen geeft op zaterdag 1, zondag 2 en maandag 3 februari voorstellingen in De Brink in Loenen. De vereniging is momenteel bezig met het laatste gedeelte van de oefenperiode van de komedie. Er is dit jaar gekozen een klucht van Henk Roede genaamd ‘Extra Hulp Op De Eerste Hulp’.

Het stuk speelt zich af in een klein medisch centrum, waar wat personele wisselingen op het punt van gebeuren staan. Alleen, zoals het een goede klucht betaamd, is het niet direct helemaal duidelijk wie nu wie gaat vervangen. Als dan één van de patiënten ook nog niet i, wie het lijkt te zijn, leidt dat tot vreemde situaties, verwisseling van personen en mogelijk grote gevolgen voor het ziekenhuis.
Onder de bezielende regie van Sophia Praat hebben de verschillende personages in het stuk al behoorlijk handen en voeten gekregen en het lijkt erop, dat verschillende rollen de verschillende spelers werkelijk op het lijf geschreven zijn. Op zaterdag begint de voorstelling om 20.00 uur, op zondag om 14.00 uur en op maandag om 19.30 uur. In de pauze wordt een verloting gehouden.
De entree bedraagt 6 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.