Home / Algemeen / Twee maal drama in Filmhuis Dieren

Twee maal drama in Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 2 februari het Nederlandse drama April, May en June. Op dinsdag 4 februari is de avontuurlijke en komische feelgoodfilm The Peanut Butter Falcon te zien. Beide films beginnen om 20.00 uur en zijn te zien in schouwburg Theothorne in Dieren.

April, May en June vertelt het verhaal van drie halfzussen. Als hun ernstig zieke moeder zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

The Peanut Butter Falcon draait om de jonge Zak. Hij heeft het syndroom van Down en heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor, een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.