Home / Rheden-Regiobode / Twee films bij Ons Raadhuis

Twee films bij Ons Raadhuis

VELP – Op woensdag 22 januari worden er twee films vertoond bij Ons Raadhuis in Velp. ’s Morgens begint om 9.30 uur het tweede deel van de film Il Postino. Deze film uit 1996 speelt zich af op een Italiaans eiland waar de Chileense dichter Pablo Neruda als balling verblijft. Hij raakt bevriend met de postbode, een arme visserszoon en een man van weinig woorden. Op een dag bezoekt hij Neruda met de vraag een gedicht te schrijven voor de mooie Beatrice, een meisje waarop hij hevig verliefd is.
Om 14.00 uur is het tijd voor de film Red Road van Andrea Arnold. Jackie is een beveiligingsbeambte, een Peeping Tom in de beste Britse traditie. Ze kijkt naar monitoren en het publiek kijkt met haar mee. Het gewone leven trekt aan haar voorbij, Jackie is geen echte deelnemers, maar een toeschouwers Totdat ze iets ziet waardoor ze weer gaat meedoen aan haar leven en waardoor ze zich dus ook weer blootstelt aan gevaar. Jackie daalt neer uit haar veilige toren om de door haar bespiede omgeving te onderzoeken.
Ons Raadhuis is te vinden aan de Nieuwstraat 1a in Velp. De entree bedraagt 3,50 euro per film.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.