Home / Nieuws / TTV Slagvaardig benoemt ereleden

TTV Slagvaardig benoemt ereleden

RHEDEN – Op zondag 12 januari werd In het clubhuis van TTV Slagvaardig het traditionele tafeltennistoernooi om de Oliebollen- en Appelflappencup gespeeld. Het goed bezochte en gezellige toernooi, dat open staat voor leden en oud-leden, had dit jaar een bijzonder toetje. Tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie werden er twee leden in het zonnetje gezet wegens jarenlange trouwe dienst als vrijwilligers voor de vereniging. Wim Derksen en Roel van der Steeg zijn beiden jaren bestuurslid geweest en al decennia druk geweest met het organiseren van de jaarlijkse rommelmarkt. Anno 2020 zijn de twee heren nog steeds zeer actief voor de club. Het bestuur heeft beiden daarom met genoegen benoemd tot erelid. Niemand minder dan de oprichter en Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Rhedense Leeuw, Wil ten Bras, wilde met plezier hen de erelidspeld opspelden. De Oliebollencup werd overigens voor de derde keer op rij gewonnen door Michel Diekema, de Appelflappencup door Wil ten Bras (87 jaar). Michel heeft de cup weer ter beschikking gesteld, ofschoon hij het recht had de cup als eigendom op te eisen.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.