Home / Doesburg-Regiobode / Trio Rosina bij Podium Acanthus

Trio Rosina bij Podium Acanthus

DOESBURG – Bezoekers aan Podium Acanthus in Doesburg kunnen dinsdag 21 januari genieten van een optreden van het Trio Rosina. Vanaf 20.00 uur brengt het trio een programma met werken van Hector Berlioz, Clara Schumann, Johannes Brahms, André Jolivet, Robert Schumann, Rebecca Clarke, James MacMillan, Malcolm Arnold en Margot Wright.
Het Trio Rosina bestaat uit mezzosopraan Rosina Fabius, klarinettist Kees van der Harst en pianiste Heleen Vegter. Zij brengen een afwisselend en lyrisch programma met voornamlijk liederen begeleid door klarinet en piano. Daarnaast is ook de klarinet solo te horen of samen met zangeres zonder piano.
Dit concert is het derde in een serie van vijf lustrumconcerten waarmee wordt gevierd dat Podium Acanthus twintig jaar bestaat. De entree bedraagt 17,50 euro, jeugd tot en met 15 jaar mag voor 8,50 euro mee. Dit is inclusief koffie of thee in de pauze en een aangekleed drankje na afloop van het concert. Reserveren kan bij Podium Acanthus, tel. 0313-484176 of podium@acanthus.demon.nl.

Lees ook

Brandstichting bij voormalig bejaardencentrum Rhederhof

RHEDEN – Bij voormalig bejaardencentrum Rhederhof aan de Snipperdaalseweg in Rheden heeft dinsdag 20 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.