Home / Doesburg-Regiobode / Traditionele Ierse folk in het eerste muziekcafé

Traditionele Ierse folk in het eerste muziekcafé

DOESBURG – Het jazzcafé in de Gasthuiskerk in Doesburg maakt plaats voor een maandelijks muziekcafé. De eerste editie vindt plaats op donderdag 16 januari en wordt ingevuld door Boanna Boyne. Deze Achterhoeks-Nijmeegse band speelt traditionele Ierse folk, met uitstapjes naar een fraaie mix met hedendaagse folk, stukken uit andere Keltische streken en eigen nummers. Gevoelige ballades worden afgewisseld met gezellige pubsongs, verstilde harpmelodieën en flitsende accordeondeunen, soms met vijfstemmige zang. Het muziekcafé begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk onder het motto ‘pay as you go away’.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.