Home / Rheden-Regiobode / Toneel en concert in Ons Raadhuis

Toneel en concert in Ons Raadhuis

VELP – Voor iedereen die van het podium houdt, of het wil leren, of graag een keer mee wil doen aan een toneelstuk start er op woensdag 29 januari een toneelgroep bij Ons Raadhuis in Velp. Deze toneelgroep wordt geleid door Guido Popeys. Guido is werkzaam als bedrijfscoach, maar ook gepensioneerd acteur en regisseur. Hij wil aan de slag met een groep om een kleine voorstelling in elkaar te zetten. Op 29 januari is er van 14.00 tot 15.45 uur is er een kennismakingsbijeenkomst. Op woensdag 12 februari gaat de groep echt van start.
Op vrijdag 31 januari kan iedereen wegzwijmelen bij de lieflijke en betoverende klanten van harpgezelschap Na Cailini. De vier leden van Na Cailini spelen verschillende stijlen en gaan over deze stijlen en hun instrumenten vertellen. De harpistes zijn allen leerling bij harpiste Nanja Bakker uit Wageningen. Ze bestaan als groep drie jaar en treden regelmatig op. Het concert is van 15.00 tot 16.00 uur. Kosten zijn 3,50 euro per activiteit.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.