Home / Rheden-Regiobode / Titus Brandsma voor de tweede keer op rij Excellente School

Titus Brandsma voor de tweede keer op rij Excellente School

VELP – Titus Brandsma in Velp, één van de drie scholen van het Arentheem College, is door de Inspectie van het Onderwijs beoordeeld als Excellente School. Maandag 20 januari mocht de school het bijbehorende predikaat in ontvangst nemen. De inspectie is van mening dat Titus Brandsma niet alleen kwalitatief goed onderwijs biedt, maar ook excelleert in talentontwikkeling voor alle leerlingen, dankzij een breed aanbod en een sterke ondersteuning. Ook de aanpak voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben wordt als excellent beoordeeld. ‘Je wordt gezien’, meldt de Inspectie in haar rapport.

Siska van der Kooi, directeur van Titus Brandsma (links op de foto): “Wij zijn erg blij dat we als Titus Brandsma opnieuw maar liefst drie jaar lang het predicaat Excellente School mogen voeren. Een resultaat van het als team samen bepalen van een visie en deze dan ook uitdragen. En natuurlijk veel aandacht voor onze leerlingen door hardwerkende en goede docenten.”

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.