Home / Brummen-Regiobode / Tien over Rood toernooi weer geslaagd

Tien over Rood toernooi weer geslaagd

KLARENBEEK – Bij afdeling Biljart van S.C. Klarenbeek werd van 6 tot en met 11 januari weer het Tien over Rood toernooi gespeeld. Dankzij de inzet en hulp van veel leden en de inzet van de organisatoren: Freek Berenschot, Roel Buitenhuis en Jan Dekker was het ook dit jaar weer een geweldig goed toernooi. In totaal deden 197 deelnemers mee. Jan Teunissen schreef het toernooi op zijn naam. Tonnie Huis in ’t Veld werd tweede en Bert van Essen behaalde de derde plaats.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.