Home / Brummen-Regiobode / Themarondleiding door Jachthuis Sint Hubertus

Themarondleiding door Jachthuis Sint Hubertus

HOENDERLOO – Bezoekers aan de Hoge Veluwe kunnen dagelijks een rondleiding volgen door het Jachthuis Sint Hubertus. In 2015 is de biografie van Anton Kröller verschenen, Leven op krediet, geschreven door Ariëtte Dekker. Deze biografie vormt de leidraad van de rondleiding, waarin het leven van Anton Kröller centraal staat.
Tijdens deze speciale en tijdelijke rondleiding bezoeken de gasten vertrekken waar zij met een reguliere rondleiding niet komt, zoals de werkkamer van Anton Kröller, de biljartkamer, kamer van huisvriend en vertrouweling Sam van Deventer en een plekje waar Anton Kröller zich in alle rust terugtrok: de kelderruimte.In elke ruimte wordt nader ingegaan op zijn karakter en op aspecten van de mens Anton Kröller als vader, echtgenoot, ondernemer en als collega.
De rondleiding start op werkdagen om 12.30 en 14.30 uur en in de weekenden om 11.30, 12.30, 13.30 en 14.30 uur. De rondleiding wordt afgesloten met een kop koffie of thee in de Theekoepel naast het Jachthuis. Deelname kost 8,50 euro, exclusief entree tot het park. Reserveren via de website is verplicht.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.