Home / Rheden-Regiobode / Theatergroep IMPact zoekt nieuwe spelers

Theatergroep IMPact zoekt nieuwe spelers

VELP – Theatergroep IMPact organiseert drie open lesavonden waarbij iedereen vrijblijvend mag meespelen en ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Deze avonden zijn op dinsdag 14, 21 en 28 januari van 20.00 tot 22.00 uur in Parkstaete Zalencentrum in Velp. IMPact staat voor improviseren en acteren. De succesvolle theatergroep uit Velp maakt avondvullende voorstellingen met een smeltkroes aan theatervormen. Van fysiek theater tot monologen met diepgang van absurditeiten tot liedjes, alles is mogelijk. Het is mogelijk om één, twee of alle drie de avonden mee te spelen. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar theatergroepimpact@gmail.com.

Lees ook

Vanaf zondag weer vieringen in Emmaüskerk Dieren

DIEREN – Vanaf zondag 5 juli is de Emmaüskerk in Dieren, onderdeel van de Eusebiusparochie, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.