Home / Doesburg-Regiobode / The Kindergarten Teacher te zien bij Filmhuis Doesburg

The Kindergarten Teacher te zien bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont vrijdag 17 en woensdag 22 januari The Kindergarten Teacher. Op beide avonden is de film vanaf 20.00 uur te zien in Het Arsenaal in Doesburg. Kleuterjuf Lisa Spinelli weet zeker dat ze met de vijfjarige Jimmy een wonderkind in de klas heeft. Jimmy, zal ze later zeggen, is een genie als Mozart, maar Jimmy’s gescheiden vader, een nachtclubeigenaar, is niet geïnteresseerd in het poëtische talent van zijn zoontje. Daarom legt Lisa zichzelf de taak op om het te beschermen en te ontwikkelen. Door haar verwoede pogingen komt ze in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.