Home / Brummen-Regiobode / Terug in de tijd tijdens nieuwjaarsmiddag Zonnebloem

Terug in de tijd tijdens nieuwjaarsmiddag Zonnebloem

EERBEEK – Het was een drukte van belang op woensdag 15 januari bij het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Veel gasten, vrijwilligers en projectvrijwilligers van de Zonnebloem uit Eerbeek en Hall kwamen naar de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Onder het genot van koffie of thee met een oliebol opende de nieuwe voorzitter Willem van der Grinten deze middag. Hij heette iedereen welkom en hield een terugblik op het afgelopen jaar. Optimistisch kon hij meedelen, dat er sinds een half jaar weer een volledig bestuur is, er meer vrijwilligers zijn dan aan het begin van 2019 en er door vrijwilligers enthousiast een heel programma voor 2020 in elkaar is gezet. Veel waardering was er voor alle vrijwilligers, zonder hen zou er helemaal niets gebeuren binnen de afdeling. Aansluitend werd de heer Hendrik Weenink ge├»ntroduceerd. Hij bracht de boeiende presentatie ‘Ach lieve tijd’, over het verleden naar het heden. Deze middag werd afgesloten met het afscheid van een aantal vrijwilligers.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.