Home / Doesburg-Regiobode / Tekenwedstrijd Sjors Sportief en Sjors Creatief

Tekenwedstrijd Sjors Sportief en Sjors Creatief

DOESBURG – Doesburg Beweegt biedt basisschoolkinderen weer de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingsactiviteiten van sport- en creatieve organisaties. Om de start in te luiden wordt een tekenwedstrijd gehouden. Het winnende werkstuk komt op de voorkant van het Sjors Scholenboekje en de tekenaar krijgt een sportieve prijs voor de klas of school.

Kinderen dienen vóór donderdag 16 januari 12.00 uur een mooie, staande sport- of kunsttekening bij hun meester of juf in te leveren. Vergeet niet naam, leeftijd, school en groep te vermelden. Doesburg Beweegt zet zes tekeningen op de website www.sjorssportief.nl, van elke school twee. Hier kan vervolgens tot vrijdag 24 januari op gestemd worden. De tekening met de meeste stemmen komt uiteindelijke op de voorkant van het Sjors Scholenboekje te staan. Bovendien wint de maker van de tekening een sportieve prijs voor de klas of school.

Vanaf woensdag 26 februari 15.00 uur kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs zich opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit op www.sjorssportief.nl. Op woensdag 19 en donderdag 20 februari worden de Sjors scholenboekjes uitgedeeld in de klas.

Ward Terpstra, tel. 06-37283518; ward@doesburgbeweegt.nl

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.