Home / Brummen-Regiobode / Stiltewandeling in boerennatuur

Stiltewandeling in boerennatuur

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters houdt op zaterdag 18 januari een stiltewandeling. De wandeling start om 13.00 uur in de cursusruimte van natuurboerderij de Mhene aan de Lendweg 4a in Hall en is ongeveer 6 kilometer lang. Eerst wordt er kort wat informatie gegeven over het gebied waar gewandeld gaat worden: de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide. Daarna worden er praktische suggesties gegeven die de opmerkzaamheid tijdens het wandelen vergroten. Af en toe is er onderweg een pauze waar stil wordt gestaan met een aandachtsoefening. Voor de rest verloopt de wandeling in stilte.
De wandeling duurt tot circa 15.00 uur en kost 7,50 euro per persoon. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van koffie of thee met appeltaart. De wandeling gaat bij ieder weertype door. Trek in ieder geval laarzen of waterdichte schoenen aan, want er staat water op het wandelpad . Opgave is mogelijk bij Jantine Peters via info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel. 06-17 369 599.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.