Home / Doesburg-Regiobode / Stiltebijeenkomsten in Doesburg.

Stiltebijeenkomsten in Doesburg.

DESBURG – Wekelijks zijn er aan de Philippus Gastelaarsstraat 13 in Doesburg twee momenten om stilte te beleven. Op maandag van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur is het tijd voor een uurtje stilte, bezinning en rust. “Bewust daarvoor tijd vrijmaken is even belangrijk als voor welke sport dan ook”, aldus Helmi de Vaan, die de bijeenkomsten begeleidt. “Voor veel mensen is het vaak moeilijk om in zichzelf de rust te vinden. Meditatie is daarbij een goede hulp. Door vaak te mediteren creëer je een basisrust in je leven, wat je uiteindelijk ten goede kan komen in je dagelijks leven.” Iedereen is welkom. Deelname kost 2,50 euro per keer.

Helmi de Vaan, tel. 0313-474774
www.stilteleren.nl

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.