Home / Nieuws / Sportieve strijd op De Pinkenberg

Sportieve strijd op De Pinkenberg

VELP – In Velp werd dit weekend fanatiek gestreden op het Zilveren Bal-toernooi. Op de velden van de organiserende vereniging VVO op sportpark De Pinkenberg werd in de finale op zondag 12 januari door deelnemende clubs uit de omgeving weer fanatiek gestreken om de felbegeerde bokaal. Deze ging dit jaar naar DCS Zevenaar, die in de finale won van Concordia Wehl. VVO zelf eindigde op de vierde plek, na vv Dieren. Zaterdag was het de beurt aan de jeugd van de JO-19 (foto). Dit toernooi is gewonnen door SC Bemmel, dat in de finale speelde tegen Concordia Wehl. De sportiviteitsprijs voor de jeugd, uitgereikt door de scheidsrechters, ging dit jaar naar de Velpse club DVOV.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.