Home / Rheden-Regiobode / Speuren naar diersporen

Speuren naar diersporen

RHEDEN – Samen speuren naar diersporen, dat kan tijdens een IVN excursie op zondag 26 januari bij Rheden. De excursie start om 13.00 uur aan het begin van de Snippendaalseweg in Rheden bij de rotonde met de Arnhemsestraatweg. In het bos bij het dorp Rheden, net buiten het drukke gebied van de toeristen, leven veel dieren. Misschien komen de deelnemers ze tegen, maar hun sporen zijn zeker te vinden. Gidsen van IVN Oost-Veluwezoom laten zien hoe je de sporen van bijvoorbeeld zwijnen, dassen, herten, vossen en vogels kunt herkennen. Ook voor kinderen is dit een leuke en leerzame excursie die ongeveer twee uur zal duren. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Fietstafel voor het maken van ideeën

DIEREN – Sinds enige tijd is in Dieren de Stichting Fietsop1 actief. Doelstelling van die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.