Home / Rheden-Regiobode / Spelenderwijs muziek leren maken

Spelenderwijs muziek leren maken

DIEREN – Het Dierens Harmonie Orkest (DHO) start in januari met een extra groep Muziekmaatjes, een basismuziekopleiding voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar. Als Muziekmaatje leren de kinderen in een groepje letterlijk spelenderwijs de basisbeginselen van muziek maken. De kinderen maken hun eigen fluit van bamboe. Gedurende het jaar komen er steeds meer gaatjes bij en zo ‘groeit’ de fluit mee met de vorderingen van de kinderen. Naast de bamboefluit zal er ook op diverse ritme-instrumentjes muziek gemaakt worden en leren de kinderen uiteraard het notenschrift. De invulling van het programma staat niet vast en wordt mede afhankelijk van de interesses van de kinderen vorm gegeven. Voorop staat het plezier hebben in het maken van muziek. De lessen zijn op maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 in Dieren. Stuur voor vrijblijvende informatie een e-mail naar dhodieren@gmail.com.

www.dhodieren.nl

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.