Home / Rheden-Regiobode / Spel en avontuur op park Rosendael

Spel en avontuur op park Rosendael

ROZENDAAL – Op zondag 19 januari zijn er tussen 11.00 en 16.00 uur leuke activiteiten te doen in park Rosendael. Op deze dag kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen in het park. Tegen een vergoeding van 1 euro voor een naturel broodje en 1,50 euro voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister. Bezoekers die op zoek zijn naar meer spanning of actief bezig willen zijn kunnen een entreekaartje voor het park kan voor 2 euro.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.